Biergilde Het Lindeke
Zaterdag  9-9-2017 - 15u-18u
Dag van de Bierconsument - 6 BREWERS FROM BRUSSELS
 

De DAG VAN DE BIERCONSUMENT is een activiteit georganiseerd over heel Vlaanderen en Brussel door Zythos vzw en in samenwerking de ‘Belgische Brouwers’, ‘FEBED’ (Federatie van Belgische Drankhandelaars) en ‘Horeca Vlaanderen’.

Voor Brussel werken de beide Brusselse bierverenigingen, Malt & Mout en Biergilde Het Lindeke, samen om jullie een reuze proeverij van Brusselse ambachtelijke bieren aan te bieden.

6 Brusselse brouwerijen verwachten jullie op zaterdag 9/9 om 15u in Op-Weule om één van hun favoriete brouwsel voor te stellen. De uitleg krijg je van de brouwer (of zijn afgevaardigde) zelf. Kom het rijke palet van bieren gebrouwen in Brussel ontdekken.

Tekenen aanwezig (in willekeurige volgorde):

  • Brasserie de la Senne / Zennebrouwerij
  • Microbrouwerij No Science
  • Brouwerij En Stoemelings
  • Microbrouwerij Beerstorming
  • Brouwerij Cantillon
  • Brouwerij L’Ermitage

Mis deze unieke proeverij niet en teken snel in. Kom vele andere bierliefhebbers genieten van de rijke keuze aan Brusselse bieren. De presentatie gebeurt meertalig (Brussels, Nederlands, Frans en/of Engels).

Dag van de Biercosument

 

Waar: Loods GC Op-Weule - Sint-Lambertusstraat 91 - 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe
Deelname: Leden: 10 Zythos leden: 10 Niet leden: 15
inschrijven:

Heb je zin om met ons de Brusselse Dag van de Bierconsument mee te maken, klik dan zo snel mogelijk op http://www.biergilde-lindeke.be/activ61.asp  De deelnemingsprijs is € 10 (leden Biergilde, Malt&Mout en Zythos) / € 15 (niet leden).

i.s.m. Malt & Mout en Zythos
Bijgewerkt op 07-sep-17 door Luc Vandermaelen
vide vide vide vide
     

 

Terug naar

       

Facebook E-mail contact:
info@biergilde-lindeke.be

vide vide vide vide vide vide vide vide

© 2009 - 2024 / Biergilde Het Lindeke - Woluwedal - bijgewerkt op : 31/12/2023 - weblayout: webmaster@biergilde-lindeke.be

vide