Biergilde Het Lindeke
Zaterdag  8-9-2018 - 14u-18u
Dag van de Bierconsument - 5 Brusselse Kroegen met een verhaal
 

BEZOEK AAN 5 TYPISCHE BRUSSELSE KROEGEN

Afspreken doen we om 14u in 'Het Zeepaardje' (Le Cheval Marin), een onlangs heropende kroeg uit de 18de eeuw, op het einde van de Vismarkt (Baksteenkaai 90). Deze kroeg werd verkozen voor zijn gemak­kelijke bereikbaarheid met het openbaar vervoer. Op de Vismarkt is er namelijk het metrostation 'Sint-Katelijne'.

In deze kroeg degusteren we ons eerste artisanaal biertje, gekozen door de beide bierverenigingen. Deze 5 gekozen bieren zijn inbegrepen in de prijs van de activiteit. In elke locatie verblijven we een 30-tal minu­ten en is er dus mogelijkheid, indien gewenst en op eigen kosten, een 2de degustatie te doen.

Vanuit deze locatie trekken we, in groep en te voet, naar de volgende 4 locaties, welke zich op wandelaf­stand bevinden rond de Grote Markt van Brussel. Op het eindpunt bevindt zich terug een premetro sta­tion.

Deelnameprijs: 25 EURO per persoon inclusief 5 artisanale bieren. AANDACHT! We beperken het aantal deelnemers op 30 personen.

De DAG VAN DE BIERCONSUMENT is een activiteit georganiseerd over heel Vlaanderen en Brussel door Zythos vzw en in samenwerking de ‘Belgische Brouwers’, ‘FEBED’ (Federatie van Belgische Drankhandelaars) en ‘Horeca Vlaanderen’.

 

 Dag van de bierconsument 2018

Waar: Le Cheval Marin
Deelname: Leden: 25 Zythos leden: 25 Niet leden: 25
inschrijven:

Inschrijven doe je via volgende link: http://www.biergilde-lindeke.be/dbc

Uw inschrijving is pas definitief na storting van € 25 per persoon
op rekening van de Vanderbist/Biergilde: IBAN BE58 0359 8762 8779

i.s.m. Malt & Mout en Zythos
Bijgewerkt op 31-jul-18 door Luc Vandermaelen
vide vide vide vide
     

 

Terug naar

       

Facebook E-mail contact:
info@biergilde-lindeke.be

vide vide vide vide vide vide vide vide

© 2009 - 2023 / Biergilde Het Lindeke - Woluwedal - bijgewerkt op : 14/3/2023 - weblayout: webmaster@biergilde-lindeke.be

vide