Biergilde Het Lindeke
Donderdag  12-12-2019 - 19u30
Proeverij: De keuze van Margaux
 

 

De laatste proeverij van het jaar vragen één van onze leden zijn persoonlijke bierkeuze met ons te komen delen.

Onze vraag ging dit jaar uit naar Margaux Van Puyvelde

Margaux is een 29-jarige bio-ingenieur die tijdens haar studies in Leuven zowel theoretisch als praktisch met bier in contact kwam. Nadien zette passie zich verder en ze ontdekte met veel plezier traditionele en nieuwe bieren uit binnen- en buitenland op proeverijen, bierfestivals, bij brouwerijbezoeken, op reis of... gewoon gezellig op café.  

In 2016 begon ze thuis bier te brouwen: gemiddeld éénmaal per maand ontwerpt ze nu een nieuw recept in diverse stijlen en brouwt ze dit vervolgens op een schaal van 30L. Drie jaar later brengt ze nu voor het eerst één van haar recepten commercieel op de markt.

Tijdens deze proeverij kunnen jullie een aantal bieren proeven die Margaux zelf heeft uitgekozen of gebrouwen: haar nieuwe bier “Heldin” komt aan bod alsook een exclusief te degusteren bier uit haar proefbrouwerij thuis naast enkele andere mooie bieren die u vast nog niet heeft geproefd. 

Op een smaakvolle en verrassende avond! Schol!

Margaux Van Puyvelde

 

 

Waar: Gemeenschapscentrum KONTAKT Orbanlaan 54, 1150 Sint-Pieters-Woluwe
Deelname: Leden: 12 Zythos leden: 12 Niet leden: 16
inschrijven:

Heb je zin om met ons dit culinaire gebeuren mee te maken, klik dan zo snel mogelijk op deze link (Maximum 25 deelnemers) en betaal de deelnemingsprijs van € 12 (leden) / € 16 (niet leden) op rekeningnummer BE06 9797 8615 7622 van Biergilde Het Lindeke met vermelding ‘De keuze van .... Zonder internet mag je ook bellen naar Luc (0476 348 406)

Bijgewerkt op 05-feb-20 door Luc Vandermaelen
vide vide vide vide
     

 

Terug naar

       

Facebook E-mail contact:
info@biergilde-lindeke.be

vide vide vide vide vide vide vide vide

© 2009 - 2023 / Biergilde Het Lindeke - Woluwedal - bijgewerkt op : 14/3/2023 - weblayout: webmaster@biergilde-lindeke.be

vide