Biergilde Het Lindeke
Donderdag  27-5-2021 - 19u
Online Proeverij: 't Hofbrouwerijke
 

Beste gildebroeder- en zuster,

We gaan verder met onze online proeverij en blijven hopen op enige versoepeling. Krijgen we onze vrijheid terug zal de vergadering fysiek door gaan in het Gemeenschapscentrum Op-Weule.

Deze proeverij gaat voorlopig toch nog ONLINE door. Deze proeverijen gebeuren per bubbel van 2 personen en via het Zoom programma. Best beschik je hier voor over een computer met een camera en micro/luidsprekers. Voor deelname ontvang je enige dagen op voorhand een link, welke je gewoon hoeft aan te klikken.

‘t Hofbrouwerijke produceert een indrukwekkend gamma van speciaalbieren, van blondjes, bruintjes, tripels en stouts, over ketelverzuurde Berliner Weisses tot gehopte saisons, rooktarwebieren en chocoladeporters gerijpt op Schaarbeekse krieken.
In 2017 startte Jef een crowdfunding om een indrukwekkend project te financieren. 't Hofbrouwerijke moest namelijk uitbreiden, op dezelfde locatie, en toch weer niet helemaal. Om de naam HOFbrouwerijke trouw te blijven, heeft Jef immers zijn volledige hof onderkelderd om daar een stuk van de nieuwe brouwerij te plaatsen, ondergronds.

Brouwer Jef stelt ons deze avond 7 van zijn ruime keuze bieren voor en vertelt ons het verhaal van de brouwerij en de bieren.

Waar:

Gemeenschapscentrum Op-Weule of Online via ZOOM programma
Deelname: Leden: 25 Zythos leden: 25 Niet leden: 25
inschrijven:

Heb je zin om deze online proeverij mee te maken, klik dan zo snel mogelijk (zeker voor 16 mei) en zolang er voorraad van de 15 pakketten beschikbaar zijn op deze link en betaal de deelnameprijs van € 25, per bubbel van 2 personen.

Storten doe je op rekeningnummer BE06 9797 8615 7622 van Biergilde Het Lindeke met vermel­­ding ‘Online Proeverij 27/5.

De bierpakketten met de 7 biertjes en 2 proefglazen (enkel bij de personen die niet deelnamen aan onze eerste proeverij van 18/3) zijn af te halen in het secretariaat van het Gemeenschapcentrum Op-Weule, Sint-Lambertusstraat 91 te Sint-Lambrechts-Woluwe op maandag 24 (13u30-16u30), dinsdag 25 en woensdag 26 mei tussen 9u-12u en 13u-16u30.

Is het jou moeilijk dit pakket af te halen tijdens de dag uren contacteren we je voor een alternatie­ve afhaling. 

Voor meer info mag je steeds bellen naar Luc (0476 348 406)

Bijgewerkt op 12-mei-21 door Luc Vandermaelen
vide vide vide vide
     

 

Terug naar

       

Facebook E-mail contact:
info@biergilde-lindeke.be

vide vide vide vide vide vide vide vide

© 2009 - 2024 / Biergilde Het Lindeke - Woluwedal - bijgewerkt op : 31/12/2023 - weblayout: webmaster@biergilde-lindeke.be

vide