Biergilde Het Lindeke
Donderdag  17-6-2021 - 19u30
Proeverij: Brouwerij Van Den Bossche
 

 

Beste gildebroeder- en zuster,

De versoepelingen in het cultureel leven en de HoReCa zijn een feit vanaf 9 juni aanstaande. Dit geeft ons de mogelijkheid de volgende proeverij fysiek te laten door gaan in ons geliefd Gemeen­schapscentrum, zie verder hieronder de voorwaarden.
Maar we begrijpen dat sommige bierliefhebbers nog even voorzichtig wensen te zijn en dus liever de proeverij ONLINE wensen mee te maken.

Voor deze nieuwe stap in onze bijeenkomsten krijgen we brouwer Bruno Van Den Bossche, van de gelijknamige brouwerij uit Sint-Lievens-Esse (Herzele), op bezoek in Op-Weule.

De brouwerij zelf werd opgericht in 1897 en is vooral bekend voor zijn Pater Lieven en Buffalo bieren. Bruno, de vierde generatie in deze brouwersfamilie, komt ons de brouwerij en 8 van zijn bieren voorstellen. Om dit te vieren en door het feit dat het overlijden van de eerste brouwer Elenora Callebaut, de vrouw van Arthur en dochter van de brouwers- en chocolatiersfamilie Calle­baut, de brouwerij verder zette biedt de Biergilde, als food-paring, 3 pralines aan. 

Bruno Van Den Bossche Brouwerij Van Den Bossche
 
Waar: Gemeenschapscentrum Op-Weule of Online via ZOOM programma
Deelname: Leden: 15 Zythos leden: 15 Niet leden: 15
inschrijven:

Je kan deze proeverij op 2 manieren bijwonen ...

Belangrijk voor de organisatie … schrijf in voor maandagavond 7 juni !!!


Fysiek door je aanwezigheid in de Loods van Gemeenschapscentrum Op-Weule. De organi­satie gebeurt volledig corona veilig volgens de HoReCa regels. Het lokaal is voorzien van alle ont­smettingsmiddelen en beschikt over een CO2 meter om over de luchtkwaliteit te waken. U draagt een mondmasker bij binnenkomst en zolang je niet aan de tafel zit. Inschrijven doet u met 
deze link en je betaalt € 15 per persoon.

 

Je kan deze proeverij ook ONLINE volgen. Dit gebeurt per veelvoud van 2 personen en via het Zoom programma. Voor deelname ontvang je enige dagen op voorhand een link, welke je ge­woon hoeft aan te klikken. Heb je zin om deze online proeverij mee te maken, klik dan zo snel mogelijk op deze link en betaal de deelnameprijs van € 30, per 2 personen (dus voor 3 deelne­mers ontvangt u bier voor 4 personen en betaal je € 60).

 

De bierpakketten met de 8 biertjes, pralines en 2 proefglazen (enkel bij de personen die niet deelnamen aan de vorige proeverij(en)) zijn af te halen in het secretariaat van het Gemeenschapcentrum Op-Weule, Sint-Lambertusstraat 91 te Sint-Lambrechts-Woluwe op maandag 14 (13u30-16u30), dinsdag 15 en woensdag 16 juni tussen 9u-12u en 13u-16u30. Is het jou moeilijk dit pakket af te halen tijdens de dag uren contacteren we je voor een alternatieve afhaling. 

Betalen doe je steeds op rekeningnummer BE06 9797 8615 7622 Bijgewerkt op 30-jun-21 door Luc Vandermaelen

vide vide vide vide
     

 

Terug naar

       

Facebook E-mail contact:
info@biergilde-lindeke.be

vide vide vide vide vide vide vide vide

© 2009 - 2024 / Biergilde Het Lindeke - Woluwedal - bijgewerkt op : 31/12/2023 - weblayout: webmaster@biergilde-lindeke.be

vide