Biergilde Het Lindeke
Donderdag  28-4-2022 - 19u30
Proeverij: Brouwerij Lupulus
 

Beste gildebroeder- en zuster,

We mogen weer degusteren!

Opdat u de Lupulus bierdegustatie niet snel vergeet, krijgt u 6 ver­schillende bieren geserveerd, waaronder een primeur in fles! En een speciaal voor deze degustatie geschreven lied over bier. Ook een primeur of is het eerder een try-out? :-)

Zeg dus niet zomaar ´een bierdegustatie’ tegen een bierdegustatie van Lupulus!

De Bouwerij Lupulus zag het daglicht in 2004. We vieren dus dit jaar onze 15e verjaardag. Sinds het begin streven we naar bieren brouwen waar je het respect voor de Belgische traditie in proeft. Gelijktijdig willen we ook een nieuw en uniek verhaal brengen op vlak van smaak en aroma’s. We werken ook met behulp van de meest moderne en vooruitstrevende brouwinstallaties.

Brouwerij Lupulus is idyllisch gelegen in het groen en heeft een eigen bron met zuiver en vers water. Dit uitzonderlijke kader werkt inspirerend en zo ontstaan de Lupulus bieren. Een prachtig huwe­lijk tussen Ardense traditie en hypermoderne brouwtechnologie. U krijgt  tijdens de degustatie-avond van ´t Lindeke ook recente en minder recente foto ´s van de brouwerij te zien. 

Vanwaar de naam Lupulus en wat is nu eigenlijk de echte relatie tussen Chouffe en Lupulus? Waarom worden er elke dag 10 si­naasappelen geschild in de brouwerij?  

Dit en nog veel meer anekdotes verneemt u tijdens de eigenzinni­ge Lupulus degustatie op donderdag 28 april 2022 in Woluwe. En voor het plezier van iedereen, is er ook een wedstrijd als rode draad doorheen deze onvergetelijke avond. 

Wees welkom, zet u, geniet en degusteer.
Astridus Lupulus

 

Waar: Gemeenschapscentrum Op-Weule, Sint-Lambertusstraat 91, 1200 Brussel
Deelname: Leden: 15 Zythos leden: 15 Niet leden: 20
inschrijven:

De proeverij, gekoppeld aan heerlijke kazen, gaat door in de Loods van Gemeenschapscentrum Op-Weule op DONDERDAG 28 april 2022 om 19u30
Inschrijven doet u, voor maandag 25 april, met
deze link en je betaalt € 15 per persoon voor leden van de Biergilde of € 20 voor niet-leden.

Betalen doe je, na het invullen van jouw gegevens op de link, op rekeningnummer 
BE06 9797 8615 7622 van Biergilde Het Lindeke met vermelding ‘2022/3’.
Voor meer info, ook technische vragen, mag je steeds bellen naar Luc (0476 348 406)

Bijgewerkt op 31-mrt-22 door Luc Vandermaelen
vide vide vide vide
     

 

Terug naar

       

Facebook E-mail contact:
info@biergilde-lindeke.be

vide vide vide vide vide vide vide vide

© 2009 - 2024 / Biergilde Het Lindeke - Woluwedal - bijgewerkt op : 31/12/2023 - weblayout: webmaster@biergilde-lindeke.be

vide