Biergilde Het Lindeke
Zaterdag  15-6-2013 - 7u30 - 19u30
Daguitstap naar La Trappe en Beekse Bergen
 

Brouwerij Koningshoven/La TrappeNa vorig jaar een bezoek aan de abdijbrouwerij van Orval, trekken we op zaterdag 15 juni 2013 naar onze noorderburen voor een bezoek/rondleiding van de abdij O.L.V. van Koningshoeven in Berkel-Enschot (Tilburg). De bierbrouwerij, waar de bekende La Trappe bieren worden gebrouwen, is verbonden aan dit Trappistenklooster en bestaat reeds van 1884. La Trappe is een van de acht bieren ter wereld, en de enigste in Nederland, die het logo ''Authentic Trappist Product'' mogen voeren. En dat proef je ook. De toewijding, stilte en bezinning die binnen de kloostermuren heersen, komen tot uitdrukking in dit mooie product. Na het bezoekgedeelte gaan we natuurlijk even proeven van deze heerlijkheden.

La Trappe Blonde Trappist

Op de middag genieten we een 3 gangen menu in een streekrestaurant, volledig met aperitief, dranken en koffie.

Safaripark Beekse BergenSafaripark Beekse Bergen

Na de middag spotten we een grote groep giraffen, bukken we voor enorme roofvogels en komen we op brulafstand van een groep grommende leeuwen. Je beleeft het tijdens een rondreis Afrika in Safaripark Beekse Bergen. Zonder je paspoort op zak beleef je spannende momenten. In het grootste wildlife park van Nederland ontmoet je 1.250 dieren in hun natuurlijke omgeving. Ook Calimero – de grootste olifant van Europa – woont hier.

Waar: Vertrek: Gemeentehuis Sint-Pieters-Woluwe, Ch. Thielemanslaan 73
Deelname: Leden: € 40 Zythos leden: € 40 Niet leden: € 40
inschrijven:

Vertrek op zaterdag 15 juni 2013 om 7u30 aan het Gemeentehuis van Sint-Pieters-Woluwe, Ch. Thielemanslaan 93. Retour is voorzien rond 19u30.

Deelnameprijs, inclusief vervoer, toegangen, gidsen, proeverij, middagmaal en dranken bedraagt slechts 40 EUR.

Inschrijven kan via info@biergilde-lindeke.be of 02/770.66.20 (Bistro) en door het overeengekomen bedrag te storten op ons rekeningnummer : IBAN BE06 9797 8615 7622 BIC ARBPBE22 met de vermelding ‘uitstap Nederland’. Uw inschrijving is slechts geldig na storting.

i.s.m. Cultuur Overdag van de gemeente Sint-Pieters-Woluwe
Bijgewerkt op 24-mrt-13 door Luc Vandermaelen
vide vide vide vide
     

 

Terug naar

       

Facebook E-mail contact:
info@biergilde-lindeke.be

vide vide vide vide vide vide vide vide

© 2009 - 2023 / Biergilde Het Lindeke - Woluwedal - bijgewerkt op : 14/3/2023 - weblayout: webmaster@biergilde-lindeke.be

vide