Biergilde Het Lindeke
Maandag  25-11-2013 - 19u30
Algemene ledenvergadering met bier en foodpairing
 

Naar jaarlijkse traditie, tijdens de maand november, nodigen we al onze leden uit op een algemene ledenvergadering. We verwachten dan ook al onze leden op maandag 25 november aanstaande om 19u30 in de Bistro Op-Weule.

We koppelen het informatieve ook aan het aangename en zullen dus gedurende de avond een viertal biertjes presenteren en proeven gekoppeld aan bijhorende kazen. Dit kan het praten vlotter maken en de ideeën alleen maar stimuleren.

Het is de bedoeling terug te blikken over onze werking in 2013 (inhoudelijk en financieel) maar ook onze plannen voor de toekomst uit de doeken te doen en samen met jullie te bekijken welke toffe activiteiten en initiatieven we kunnen ontplooien in 2014

Waar: Bistro Op-Weule - Sint-Lambertusstraat 95 - 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe
inschrijven:

Deze activiteit is GRATIS en enkel toegankelijk voor onze leden of personen die op deze avond lid worden.

Onze biergilde is een vereniging van en voor de leden. Waar iedereen zijn gading dient te vinden. Daarom vinden we het belangrijk om ook naar jullie te luisteren. We hopen jullie  dan ook op 25/11/2013 te ontmoeten. Geef alvast een seintje aan Laci (02/770 20 66) of via in-fo@biergilde-lindeke.be om je aanwezigheid te bevestigen zodat we de avond in optimale omstandigheden kunnen organiseren.

i.s.m. Bistro Op-Weule
Bijgewerkt op 05-nov-13 door Luc Vandermaelen
vide vide vide vide
     

 

Terug naar

       

Facebook E-mail contact:
info@biergilde-lindeke.be

vide vide vide vide vide vide vide vide

© 2009 - 2023 / Biergilde Het Lindeke - Woluwedal - bijgewerkt op : 14/3/2023 - weblayout: webmaster@biergilde-lindeke.be

vide