Biergilde Het Lindeke
Zaterdag  15-3-2014 - 19u
St-Patrick's evening met optreden van Molly Malone
 

Naar jaarlijkse traditie werkt de biergilde mee aan de Ierse avond van 15 maart aanstaande. We staan in voor de bedeling van de maaltijd en de bediening van de dranken. Dus doen we hier een oproep voor medewerkers. Dit gebeurt in 2 shiften van 18u40 tot 21u30 en van 21u30 tot 00u15. Leden die zich opgeven als medewerker dienen geen toegang te betalen.

De Saint-Patrick’s Evening beloofd wederom een stemmingsvolle Ierse sfeer te brengen. Met het live optreden van de groep MOLLY MALONE, een pittige folky vijfmansformatie, met een verrassend repertoire. Het eigen geluid van de band heeft een hoog Iers gehalte, spreekt een breed publiek aan en nodigt uit tot meezingen en voetjes van de vloer.

Het optreden wordt vooraf gegaan door een documentaire. Via een camera gemonteerd op een helikopter krijgen we een schitterend zicht op de Ierse landschappen en steden. Visions of Ireland laat je alles ontdekken van de ‘40 tinten groen’ en is voorzien van Engelstalige commentaar.   

In een Ierse pub hoort er bier. Dus voorzien we 2 heerlijke Ierse bieren; Guinness en Kilkenny. En naar jaarlijkse gewoonte is er een echt Iers gerecht. Dit jaar is het een Shepherd’s Pie, een ‘Pasteitje van Lam/ rundsgehakt gegratineerd met aardappelpuree, lam jus met groentjes en een wortelstoemp’ als hoofdschotel.

Voor de maaltijd is het belangrijk vóór 11 maart te reserveren.

Saint-Patrick's evening
Waar: Loods GC Op-Weule - Sint-Lambertusstraat 91 - 1200 Brussel
Deelname: Leden: 10 Zythos leden: 10 Niet leden: 10
inschrijven:

Deelname: Toegang € 10 - Optionele maaltijd “Sheperd’s Pie” € 15
Kaarten zijn te bestellen of je medewerking kun je melden via deze link of door een mailtje te verzenden naar info@biergilde-lindeke.be. Kaarten zijn natuurlijk ook verkrijgbaar in Bistro Op-Weule en op het secretariaten van de Gemeenschapscentra Kontakt en Op-Weule

i.s.m. Gemeenschapscentra Op-Weule en Kontakt - Bistro Op-Weule
Bijgewerkt op 05-mrt-14 door Luc Vandermaelen
vide vide vide vide
     

 

Terug naar

       

Facebook E-mail contact:
info@biergilde-lindeke.be

vide vide vide vide vide vide vide vide

© 2009 - 2023 / Biergilde Het Lindeke - Woluwedal - bijgewerkt op : 14/3/2023 - weblayout: webmaster@biergilde-lindeke.be

vide