Biergilde Het Lindeke
Zaterdag  22-10-2016 - 19u
2de Ludieke Bier- en Kennisquiz
 

 

Zaterdag 22 oktober 2016 om 19 uur

2de LUDIEKE BIER-EN KENNISQUIZ

Op de 4de zaterdag van oktober nodigt Biergilde Het Lindeke uit voor een ludiek quizmoment, een zinvolle en dorstlessende hersen- en keeldoorspoelgymnastiek !

Alle mogelijke vragen omtrent bier zullen aan bod komen, weggevers en doordenkers, maar ook een proefronde, meerkeuzevragen, fotoronde en een praktische proef.

Iedereen die graag een pintje drinkt, zowel gevorderde kenners als gewone liefhebbers, man of vrouw, jong of senior, jullie zijn allen welkom.

Bewijs eens dat dit liefdevol onderhouden bierbuikje ook en vat vol kennis is en toon dat je thuis is in onze biercultuur zonder de volledige wereldencyclopedie over bieren van buiten te kennen.

Bij ons zijn geen verliezers. Iedereen ontvangt een prijs uit onze rijke prijzentafel.

We openen de deuren van de loods van het Gemeenschapscentrum Op-Weule, Sint-Lambertusstraat 91 in Sint-Lambrechts-Woluwe om 18 uur voor ploegen en supporters en starten om 19u stipt.

Biergilde Bier en Kennisquiz

Waar: Loods GC Op-Weule - Sint-Lambertusstraat 91 - 1200 Brussel
inschrijven:

Durf je de uitdaging met je vereniging, vrienden of toevallig samengestelde ploeg aan, stuur dan voor 8 oktober jullie kandidatuur in. Ploegen van maximum 5 personen en de deelnameprijs bedraagt 5 EUR / persoon.

Ploegen schrijven in via dit online formulier. Heb je zelf geen ploegje, maar wens je toch deel te nemen. Surf dan even naar deze pagina voor een individuele inschrijving.

Het deelnemersveld is beperkt tot 20 ploegen. Meer info is te verkrijgen via 0473/98.61.41.

sponsors Bistro Op-Weule en VDB Construct & Party
Bijgewerkt op 26-aug-16 door Luc Vandermaelen
vide vide vide vide
     

 

Terug naar

       

Facebook E-mail contact:
info@biergilde-lindeke.be

vide vide vide vide vide vide vide vide

© 2009 - 2023 / Biergilde Het Lindeke - Woluwedal - bijgewerkt op : 14/3/2023 - weblayout: webmaster@biergilde-lindeke.be

vide