Biergilde Het Lindeke
Dinsdag  18-2-2014 - 19u30
Proeverij/Voordracht: BIER en WHISKY
 

Whisky en bier, een vreemde combinatie horen we jullie denken, maar er zijn meer gelijkenissen tussen whisky en bier dan de meesten onder jullie zouden vermoeden. Aan de hand van 4 whisky's en 5 bieren zal Yannick de Cocquéau de aanwezigen onderdompelen in de wereld van whisky en bier.

Dit wil zeggen dat er niet zomaar whisky's gekozen worden, maar dat er nauwlettend naar de geur en de smaak zullen uitgekozen worden, zodat deze de smaak van het bier aanvullen. Dit kan door een harmonie te zoeken in de smaken, maar ook contrasterende smaken kunnen een aanvulling ten opzichte van het bier

Yannick de Cocquéau is zelf brouwer van de heerlijke biertjes Slaefke, een blonde tripel, en het eerste Belgische literaire bier Nelle van Cruysem, ontwikkeld  naar een boek van Marc De Bel. Tevens is hij voorzitter van de organisatiewerkgroep van het Zythos bierfestival.

Bier en whisky proeverij
Waar: GC Op-Weule - Sint-Lambertusstraat 91 - 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe
Deelname: Leden: 15 Zythos leden: 15 Niet leden: 20
inschrijven:

Maximaal 25 deelnemers. Inschrijven betekent ook betalen, tenzij je voor 11 februari annuleert en we andere personen op de wachtrij kunnen laten deelnemen.

Inschrijven doe je, liefst, via deze link of door een mailtje te verzenden naar activiteit@biergilde-lindeke.be. Zonder het web mag je ook bellen naar 0476/348.406 (Luc Vandermaelen)

Bijgewerkt op 02-dec-14 door Luc Vandermaelen
vide vide vide vide
     

 

Terug naar

       

Facebook E-mail contact:
info@biergilde-lindeke.be

vide vide vide vide vide vide vide vide

© 2009 - 2024 / Biergilde Het Lindeke - Woluwedal - bijgewerkt op : 31/12/2023 - weblayout: webmaster@biergilde-lindeke.be

vide