Biergilde Het Lindeke

Berekening van het lidgeld 2023

 

Met onderstaand formulier kan je het verschuldigd lidgeld laten berekenen en wordt er na bevestiging een mail naar de penningmeester verstuurd voor een correcte afhandeling bij storting van het bedrag op onze bankrekening.

Belangrijk ! Mogen we vragen dat vrouwen inschrijven met hun meisjesnaam.

(*) = verplichte velden

Gezinshoofd :
   
       
  Graag, indien je in een deelgemeente woont bij 'Gemeente' de deelgemeente invullen en in de 'Hoofdgemeente' de fusiegemeente. 
   
            
   
Type lidmaatschap :
 
Gezinslid 1: (op hetzelfde adres)
   
Type lidmaatschap :
Gezinslid 2: (op hetzelfde adres)
   
Type lidmaatschap :
Gezinslid3: (op hetzelfde adres)
   
Type lidmaatschap :
Commentaar :
 
     

WERKWIJZE

Vul het formulier volledig in. Dit helpt ons de juiste gegevens in onze lijsten in te vullen.
Onderaan vindt je knop die je toelaat van je lidgeld te berekenen en tevens een referte nummer te bekomen voor uw storting.

Daarna heb je nog altijd de mogelijkheid om uw invoer te annuleren of bevestig je dat je het lidgeld gaat overschrijven.

Biergilde Het Lindeke respecteert uw privacy. De ingevoerde gegevens worden enkel gebruikt om u info te verzenden over de biergilde en zijn activiteiten. Uw persoonlijke gegevens worden NOOIT doorgegeven aan derden. Enkel voor leden die zich ook aansluiten bij Zythos worden de adresgegevens verzonden naar ZYTHOS, waar eenzelfde privacyclausule van toepassing is.

       

Facebook E-mail contact:
info@biergilde-lindeke.be

vide vide vide vide vide vide vide vide

© 2009 - 2024 / Biergilde Het Lindeke - Woluwedal - bijgewerkt op : 31/12/2023 - weblayout: webmaster@biergilde-lindeke.be