Biergilde Het Lindeke
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Quiz

Zaterdag 22 oktober 2016 om 19 uur

2de LUDIEKE BIER-EN KENNISQUIZ

Op de 4de zaterdag van oktober nodigt Biergilde Het Lindeke uit voor een ludiek quizmoment, een zinvolle en dorstlessende hersen- en keeldoorspoelgymnastiek !

Alle mogelijke vragen omtrent bier zullen aan bod komen, weggevers en doordenkers, maar ook een proefronde, meerkeuzevragen, fotoronde en een praktische proef.

Iedereen die graag een pintje drinkt, zowel gevorderde kenners als gewone liefhebbers, man of vrouw, jong of senior, jullie zijn allen welkom.

Bewijs eens dat dit liefdevol onderhouden bierbuikje ook en vat vol kennis is en toon dat je thuis is in onze biercultuur zonder de volledige wereldencyclopedie over bieren van buiten te kennen.

Durf je de uitdaging met je vereniging, vrienden of toevallig samengestelde ploeg aan, stuur dan voor 8 oktober jullie kandidatuur in. Ploegen van maximum 5 personen en de deelnameprijs bedraagt 5 EUR / persoon.

Heb je zelf geen ploegje, maar wens je toch deel te nemen. Surf dan even naar deze pagina voor een individuele inschrijving.

Het deelnemersveld is beperkt tot 20 ploegen. Inschrijven kan je best online via onderstaand formulier en meer info is te verkrijgen via 0473/98.61.41.

Bij ons zijn geen verliezers. Iedereen ontvangt een prijs uit onze rijke prijzentafel.

We openen de deuren van de loods van het Gemeenschapscentrum Op-Weule, Sint-Lambertusstraat 91 in Sint-Lambrechts-Woluwe om 18 uur voor ploegen en supporters en starten om 19u stipt.

Inschrijving 2de Bier en Ludieke Quiz - 22/10/2016

 

(*) = verplichte velden

Groeps- of Teamnaam :
   
Persoon 1 (contactpersoon):
   
   
Persoon 2 :
   
Persoon 3:
   
Persoon 4 :
   
Persoon 5 :
   
Commentaar :
 
     

WERKWIJZE

Met formulier hiernaast schrijf je in voor bovenvermelde activiteit. .

Je kan maximaal vijf personen inschrijven per formulier, maar je mag meerdere formulieren invullen.

Je inschrijving is pas volledig na storting van € 5 per persoon op rekening BE06 9797 8615 7622 van Biergilde Het Lindeke te 1200 Brussel.

       

Facebook E-mail contact:
info@biergilde-lindeke.be

vide vide vide vide vide vide vide vide

© 2009 - 2021 / Biergilde Het Lindeke - Woluwedal - bijgewerkt op : Thursday, 04.02.2021 - webmaster@biergilde-lindeke.be

vide