Biergilde Het Lindeke
Maandag  12-10-2020 - 19u30
Proeverij: De Dochter van de Korenaar
 

Deze proeverij werd geannuleerd wegens de nieuwe Covid-19 maatregelen in Brussel.

Beste gildebroeder- en zuster,

Het is reeds geruime tijd dat we als vereniging nog enige activiteit hebben ingericht door de vele COVID-19 toestanden. Maar het bestuur heeft niet stil gezeten en hebben eindelijk een oplossing gevonden voor een veilige vergaderplaats. Voor de toekomstige bijeenkomsten kunnen we gebruik maken van de ‘Loods’ van het Gemeenschapcentrum Op-Weule.

Voor verdere info betreft de antivirus maatregelen verwijzen we naar onderaan deze mail. Door de drukte van aanvragen voor deze zaal hebben we wat moeten schuiven en komen we eens bijeen op een maandagavond.

Als heropener willen we een top-brouwerij in de kijker zetten. Kris en Jan van de Geuzeneuzen (Merchtem) laten ons kennis maken met 6 biertjes van De Dochter van de Korenaar, brouwerij in Baarle-Hertog.

Dat brouwer Ronald Mengerik hier 6 specialekes op tafel laat brengen bewijzen volgende eigen-schappen; een bier op basis van getoast brood, een tarwe-IPA, een bier gerijpt op jenevervaten, een zachte drie granen-tripel, een slow bier gerijpt op virgin vaten en als laatste een imperial stout met een vleugje ‘Rooibos’.

Een proeverij die je zeker niet mag missen voor zijn uitzonderlijke collectie bieren. Deze biertjes zijn niet van de goedkoopste en hierdoor dienen we € 20 per persoon te vragen.

 

Waar: Gemeenschapscentrum Op-Weule Sint-Lambertusstraat 91, 1200 Sint-Lambrecht-Woluwe
Deelname: Leden: 20 Zythos leden: 20 Niet leden: 20
inschrijven:

Door de beslissingen van het Brussels Gewest, ingaande op 8/10 7u, hebben we deze proeverij geannuleerd.

Voor meer info mag je ook bellen naar Luc (0476 348 406)

Bijgewerkt op 16-feb-21 door Luc Vandermaelen
vide vide vide vide
     

 

Terug naar

       

Facebook E-mail contact:
info@biergilde-lindeke.be

vide vide vide vide vide vide vide vide

© 2009 - 2023 / Biergilde Het Lindeke - Woluwedal - bijgewerkt op : 14/3/2023 - weblayout: webmaster@biergilde-lindeke.be

vide