Biergilde Het Lindeke
Donderdag  18-3-2021 - 19u
Proeverij: De Dochter van de Korenaar
 

Beste gildebroeder- en zuster,


Het is reeds sinds eind februari 2020 dat we als vereniging nog enige activiteit hebben ingericht door de vele COVID-19 toestanden. We hadden een coronaveilige vergaderplaats gevonden, maar door de actuele regelgeving mogen we deze niet gebruiken.

Daarom heeft het bestuur beslist om in afwachting ONLINE bierproeverijen in te richten. Deze proeverijen gebeuren per bubbel van 2 personen en via het Zoom programma. Best beschik je hier voor over een computer met een camera en micro/luidsprekers. Voor deelname ontvang je enige dagen op voorhand een link, welke je gewoon hoeft aan te klikken.

Zoals reeds gepland in oktober 2020 willen we een top-brouwerij in de kijker zetten. Kris en Jan van de Geuzeneuzen (Merchtem) laten ons kennis maken met 7 biertjes van De Dochter van de Korenaar, brouwerij in Baarle-Hertog.

Dat brouwer Ronald Mengerik hier 7 specialekes op tafel laat brengen bewijzen volgende eigen­­schappen; een bier op basis van getoast brood, een tarwe-IPA, een bier gerijpt op jenevervaten, een zachte drie granen-tripel, een slow bier gerijpt op virgin vaten en als laatste een imperial stout met een vleugje ‘Rooibos’.

We spreken digitaal af op donderdag 18 maart om 19u30
Meer info over het verloop ontvang je enkele dagen op voorhand samen met nodige link.

Waar: Online proeverij via ZOOM programma
Deelname: Leden: 35 Zythos leden: 35 Niet leden: 35
inschrijven:

Jammer, maar deze proeverij is uitverkocht. Volgende keer meer succes!!!

Voor meer info mag je steeds bellen naar Luc (0476 348 406)

Bijgewerkt op 17-mrt-21 door Luc Vandermaelen
vide vide vide vide
     

 

Terug naar

       

Facebook E-mail contact:
info@biergilde-lindeke.be

vide vide vide vide vide vide vide vide

© 2009 - 2024 / Biergilde Het Lindeke - Woluwedal - bijgewerkt op : 31/12/2023 - weblayout: webmaster@biergilde-lindeke.be

vide