Biergilde Het Lindeke
Zaterdag  19-10-2013 - vanaf 18u
4de OKTOBERFEST
 

Op zaterdag 19 oktober 2013 vanaf 18u organiseert de Woluwse biergilde ‘Het Lindeke’ voor de vierde keer op rij haar eigen ‘Oktoberfest’. Gemeenschapscentrum Op-Weule vormt opnieuw het decor voor een avond die het grootste bierfestival ter wereld eert.

Traditionele Duitse klederdracht mag op een ‘Oktoberfest’ uiteraard niet ontbreken. De avond wordt muzikaal opgevrolijkt met een live optreden van Pascal en Marco, de Limburgse Maasbuben. Ze brengen een zeer gevarieerd programma. De hoofdzaak blijft natuurlijk tiroler polka's, maar worden gemengd met rock, nederlandstalig, limburgs, duitstalig, tex-mex, en hits van toen en nu. Op 21 september brachten ze trouwens hun nieuwste CD uit ‘Apres-Ski en mie …’.

Kortom, kom meegenieten van een ‘Oktoberfest’ met alles erop en eraan: een stevig assortiment bieren, kolenstoemp met worst en andere buikvullers en ambiance van hier tot in Tirol.

Kaarten zijn on-line te bestellen via : http://www.biergilde-lindeke.be/oktoberfest

Oktoberfest in Op-Weule

Waar: Loods van het GC Op-Weule, Sint-Lambertusstraat 91, 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe
inschrijven:

Toegangskaart : € 5,00
Groenekolenstoemp met worst eetkaart : € 10,00 (maaltijd vooraf te bestellen)
Kaarten zijn te verkrijgen bij de leden van Biergilde Het Lindeke, op de secretariaten van GC Kontakt (02/762.37.74 ) en GC Op-Weule (02/775.92.00), in Bistro Op-Weule of on-line via : http://www.biergilde-lindeke.be/oktoberfest

i.s.m. Gemeenschapscentra Kontakt en Op-Weule - Bistro Op-Weule
sponsors Bistro Op-Weule en VDB construct
Bijgewerkt op 21-sep-13 door Luc Vandermaelen
vide vide vide vide
     

 

Terug naar

       

Facebook E-mail contact:
info@biergilde-lindeke.be

vide vide vide vide vide vide vide vide

© 2009 - 2024 / Biergilde Het Lindeke - Woluwedal - bijgewerkt op : 31/12/2023 - weblayout: webmaster@biergilde-lindeke.be

vide